Buurtschap Coulissen

In een nieuw te bouwen buurtschap aan de zuidrand van de wijk Oostindie in Leek kun je wonen in een sociale omgeving met een landschappelijk karakter. Wonen in Coulissen betekent nabuurschap en samenhorigheid. Als toekomstig bewoner koop je meer dan een huis. Je bent ook mede-eigenaar van de collectieve ruimtes en de gezamenlijke voorzieningen.

Duurzame en levensloopbestendige woningen: flexibel in te delen

Er komt een mix van 15 vrijstaande en geschakelde woningen. Vanuit een flexibel basisontwerp, kun je de grootte en indeling van de woning op jouw woonwensen aanpassen. De woningen zijn duurzaam en levensloopbestendig gebouwd en door de vorm van de woningen en het materiaalgebruik doet de bouwstijl denken aan schuurwoningen.

Collectief wonen met gemeenschappelijke voorzieningen

De huizen staan rond het buurschapshuis; een centrale ontmoetingsruimte. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een gedeeld terras, een schuur en een moestuin. Hoe het buurtschapshuis en gezamenlijke terrein er precies uit gaat zien, bepalen de toekomstige bewoners samen.

Interesse?

Meer informatie, beelden en plattegronden vind je op de projectwebsite. Daar kun je het interesseformulier invullen zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Afbeeldingen