De Besloten Wal

Omsloten door de groene wal en het aangrenzende water ligt De Besloten Wal, als zijnde een verborgen eiland. Een buurt waar je je thuis voelt met veel groen, een binnenplein waar je buurtgenoten ontmoet en speelstraten waar kinderen heerlijk kunnen spelen en avonturen kunnen beleven.

In De Besloten Wal is iedereen welkom! Het plan kent een variërend woningaanbod, met 5 tiny houses, 5 levensloopbestendige woningen, 8 vrijstaande- en 14 halfvrijstaande woningen, waarmee er ruimte geboden wordt aan starters, alleenstaanden, gezinnen en ouderen.

Binnen de reeds ontworpen basisplattegronden kunnen bewoners nog schuiven, passen en meten: maak van twee slaapkamers één grote werkkamer bijvoorbeeld, voeg de inloopkast bij één van de slaapkamers, vergroot de hal of vergroot de badkamer. De mogelijkheden zijn talrijk!

De typisch Drentse schuren met hun onmiskenbare vakmanschap en ambachtelijke materialen zijn de inspiratiebronnen voor het ontwerp. Door het creëren van eenheid binnen de verscheidenheid van de woningtypen krijgt De Besloten Wal een buurt-eigen karakter.

Belangstelling?

Wilt u meer weten over dit project ga dan naar www.debeslotenwal.nl. Wanneer u zich via de website inschrijft, wordt u per mail op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen.

Afbeeldingen