Uitgifte laatste kavels in wijk Oostindie Zuid Leek en Zevenhuizen Oost fase 3

We geven bouwkavels uit in de wijk Oostindie Zuid in Leek. Van de 61 kavels zijn er nu 49 verkocht. Twaalf kavels zijn teruggekomen uit optie. Deze kavels bieden we nu opnieuw aan.

De aangeboden kavels liggen in verschillende buurten met ieder een eigen karakter

Het gebied Oostindie Zuid vormt de afronding van de nieuwbouwwijk Oostindie in Leek. De eerste woningen zijn al in aanbouw. Op de website leek-oostindie.nl kunt u zien welke kavels nu nog beschikbaar zijn en vindt u meer informatie. De grootte van de kavels ligt tussen 514 en 1201 m2. De prijs varieert van € 160.000,- tot € 224.000,- vrij op naam.

De laatste kavel in de wijk Zevenhuizen Oost fase 3 is beschikbaar

In Zevenhuizen Oost fase 3 is kavel ZO 19 teruggekomen uit optie. Deze kavel bieden we nu ook aan. De grootte van de kavel is 814 m2. De prijs is € 208.800,- vrij op naam. Op de website zevenhuizenoost-groningen.nl kunt u de kavel bekijken en vindt u meer informatie.

Interesse in een kavel?

Vanaf 1 maart 2024 kunt u uw belangstelling voor een beschikbare kavel kenbaar maken. Dit doet u door een e-mail te sturen naar grondzaken@westerkwartier.nl. Alleen via dit mailadres nemen we uw mailverzoek in behandeling. Toewijzing van een kavel vindt plaats volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact op met Tanya Venema via telefoonnummer 14 0594.

Gerelateerde berichten